SEO - Search Engine Optimization - reprezinta totalitatea proceselor de optimizare si promovare cu scopul de a creste pozitia ocupata de un website pentru cautarile pe anumite expresii. Chiar daca in centrul solutiei noastre de optimizare SEO este cel mai popular motor de cautare - Google - totusi rezultatele vor fi obtinute si pentru celelalte motoare de cautare.

Pozitia siteului dumneavoastra in rezultatele cautarilor din motoarele de cautare cum ar fi Google sau Bing, poate face diferenta in succesul afacerii dumneavoastra. SEO LEGACY WEBPRODESIGN va ofera servicii optimizare SEO pentru a va putea aduce site-ul printre primele cautari pe cuvintele cheie definite de afacerea pe care doriti sa o cresteti.

SEO este un proces continuu, pentru succesul sau este necesara optimizarea site-ului in permanenta, de aceea va propunem un abonament lunar. Trimiteti-ne un link cu siteul dumneavoastra si vom face o analiza gratuita si un plan de crestere a numarului de vizite.

Preturi de la 100 euro / luna

Cere oferta

webprodesign.ro are politici de confidentialitate in conformitate cu directiva europeana prescurtata GDPR. Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor in scopul comunicarii si ofertarii. Pentru detalii puteti citi Politica de Protectie a Datelor.