Dupa ce siteul sau magazinul online a fost creat, acesta trebuie promovat astfel incat acesta sa fie vizibil utilizatorilor.

O prima metoda optima reprezinta cresterea siteului prin servicii SEO, astfel incat acesta sa atara pe prima pagina a cautarilor Google sau altor motoare de cautare. Astfel, cei interesati de produsele si/sau serviciile dumneavoastra va vor gasi in urma cautarilor pe anumite expresii si cuvinte cheie. Totusi aceasta metoda este realizabila in timp fiind insa o investitie care o putem face rentabila.

Pentru cei care vor ca afacerea sa fie promovata in mod instant sau sa ajunga la un numar mai mare de vizitatori decat cei din urma cautarilor organice, solutiile cele mai bune ar fi reclamele realizate prin Google si Facebook. De la reclame de branding pana la cele de generare de clienti/vanzari, va putem ajuta ca sa cresteti afacerea prin aceste instrumente.

Totusi, datorita cresterii concurentei in mediul online, este nevoie de un mix de marketing compus din: mentenanta website (astfel incat sa existe o dinamica crescuta a acestuia), servicii SEO si promovare web, gestionarea profesionala a conturilor de social media si realizarea si optimizarea reclamelor prin Google si Facebook. Pentru acest lucru va rugam sa accesati sectiunea de marketin online.

Servicii SEO

Servicii SEO

Preturi de la 100 euro / luna

Detalii
Reclame Google

Reclame Google

Preturi de la 75 euro / luna

Detalii
Reclame Facebook

Reclame Facebook

Preturi de la 90 euro / luna

Detalii
Marketing online

Marketing online

Preturi de la 450 euro / luna

Detalii

Cere oferta

webprodesign.ro are politici de confidentialitate in conformitate cu directiva europeana prescurtata GDPR. Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor in scopul comunicarii si ofertarii. Pentru detalii puteti citi Politica de Protectie a Datelor.